loading...

قیمت یخساز صنعتی

بازدید : 20
سه شنبه 23 آذر 1400 زمان : 12:08

یخساز صنعتی:

هر رستوران، اشپزخانه، اغذیه فروشی یا نانوایی نیاز به دستگاه یخساز صنعتی دارد. به محض اینکه مشتری شما وارد در می شود، یخ را در آب او سرویس می دهید. یخ بعد از سفارش وارد نوشیدنی آن ها می شود. بارمن شما از مقدار زیادی یخ استفاده می کند. یخ در سالاد بار و وسایل بوفه شما می رود. دستگاه های یخ زیر پیشخوان در تمام طول روز استفاده می شوند. یخسازهای صنعتی و سطل‌های یخ برای هر راه‌اندازی ضروری است، و دستگاه‌های یخساز صنعتی با خروجی بالاتر با رشد شما ضروری هستند.هنگام انتخاب بهترین دستگاه یخساز صنعتی برای محل برگزاری خود دچار سردی نشوید. هر چقدر هم که فکر می کنید به یخ نیاز دارید، همیشه به یخ بیشتری نیاز خواهید داشت. و اگر یک رستوران یا کافی شاپ و..دارید، داشتن یک یخساز صنعتی به شما کمک می کند تا مطمئن شوید که یخ شما برای ارائه نوشیدنی ترکیبی عالی شفاف است.اگر در رستوران یا کافه ای نوشیدنی سردی سفارش دهید، به احتمال زیاد حاوی تکه های یخ یا با یخ خرد شده ساخته شده است. یخ یک عنصر مهم در هر آشپزخانه خدمات غذایی است. از لحاظ تاریخی، یخ در تاسیسات مرکزی تولید و به صورت بلوک یا یخ خرد شده به رستوران ها تحویل داده می شد. اما با پیشرفت در فناوری های تبرید، یخسازهای صنعتی رایج شدند و امروزه بسیاری از اپراتورهای خدمات غذایی از یخساز صنعتی خود برای تولید یخ استفاده می کنند.یخسازهای صنعتی تقریباً به همان روشی که تهویه هوا هوای سرد تولید می کنند یخ تولید می کنند. یک مبرد فشرده از طریق یک حلقه بسته پمپ می شود. همانطور که مبرد منبسط می شود و تبدیل به گاز می شود، گرما را از آب جذب می کند و آب یخ می زند و یخ تشکیل می دهد. سپس گاز گرما را به محیط خارج می کند تا آن را به مایع تبدیل کند و چرخه ادامه می یابد.بسته به نوع یخ که تولید می کنند، چند نوع اصلی یخساز صنعتی وجود دارد: 1) یخ قالبی، که تکه های یخ سخت و شفاف است که به آرامی ذوب می شوند، 2) یخ پوردی، که شکل نرم و خرد شده یخ است که در نمایشگاه‌های غذا و سالادبارها، و 3) یخ حبه ای، که به شکل «حبه های » کوچک است و در فواره‌های نوشابه‌های غیرالکلی قابل جویدن است. دستگاه های یخ پولکی و پودری ذاتاً نسبت به دستگاه های یخ قالبی نسبت به آب کارآمدتر هستند زیرا تولید یخ قالبی به چرخه های تصفیه مکرر نیاز دارد.

عوامل موثر در یخساز صنعتی:

یخسازهای صنعتی نیز بر اساس روش خنک‌سازی طبقه‌بندی می‌شوند. یخسازهای آب خنک و هوا خنک وجود دارد. دستگاه های یخ خنک با آب از آب آشامیدنی متصل به دستگاه برای جذب گرما از مبرد استفاده می کنند. دستگاه های یخ خنک کننده با آب معمولاً از خنک کننده یک بار استفاده می کنند، جایی که آب سرد تنها یک بار از مبدل حرارتی یخ ساز عبور می کند و به فاضلاب تخلیه می شود. از طرف دیگر، یخسازهای صنعتی هوا خنک مانند یخچال های خانگی هستند، زیرا گرما به هوای اطراف دفع می شود و برای جذب گرمای دفع شده به آب نیازی نیست.مصرف انرژی و آب یخ سازها بسته به مدل، روش خنک کنندگی و نوع یخ تولید شده متفاوت است. به طور کلی، مصرف انرژی به ازای هر پوند یخ تولید شده با افزایش ظرفیت دستگاه کاهش می یابد. با این حال، تفاوت قابل توجهی در مصرف انرژی و آب بین دستگاه های یخ خنک با هوا و آب خنک وجود دارد. دستگاه های یخ خنک کننده با آب مقادیر قابل توجهی آب مصرف می کنند که به معنای هزینه های بالای آب و برق برای اپراتورهای خدمات غذایی است.اگر به دنبال باز کردن اشپزخانه، رستوران یا کافه خود هستید، می‌دانید که باید تصمیمات زیادی در مورد تجهیزاتی که نیاز دارید بگیرید. انتخاب تجهیزات مناسب می تواند تفاوت بین یک کسب و کار موفق و ناموفق باشد. این بدان معناست که شما تحت فشار زیادی برای انجام همه انتخاب های درست هستید. برخی از آن ها خوشبختانه واضح خواهند بود، اما برخی دیگر ممکن است حتی در نظر نگرفته باشید.

مزایا یخساز صنعتی:

شما همیشه یخ خواهید داشت:

این به این دلیل است که شما همیشه به یخ نیاز خواهید داشت. اکنون زمان خوبی است تا در نظر بگیرید که در یک روز چقدر یخ خواهید داشت. حتی اگر رستوران کوچکی دارید، و حتی اگر منوی شما زیاد نوشیدنی نباشد، باز هم به تن ها یخ نیاز دارید.یخسازهای صنعتی تجهیز گستر می توانند صدها پوند یخ را در یک دوره بیست و چهار ساعته بسازند. آنها برای پاسخگویی به خواسته های مشتریان شما ساخته شده اند و اطمینان حاصل می کنند که هر نوشیدنی از یک لیوان آب معمولی تا یک ابمیوه ای تمام یخ مورد نیاز خود را داشته باشد.

کیفیت یخ:

تازگی، طعم و بافت یخی که استفاده می کنید بر کیفیت نوشیدنی هایی که سرو می کنید تأثیر می گذارد. یخسازهای صنعتی به شما یخی می دهند که شفاف، خالص و همیشه خوش طعم باشد.برای بافتی که مشتریان شما از آن لذت ببرند، می‌توانید یخسازهای صنعتی را انتخاب کنید که یخ را تولید می‌کنند و باید روی آن نوشیده شوند. طعم نوشیدنی های شما را جذب می کند و یک نوشیدنی عالی را ارائه می دهد.

هزینه اولیه بسیار زیاد است:

یخسازهای صنعتی گران هستند. آن ها در درازمدت پول شما را پس انداز می کنند و در نهایت برای شما پول در می آورند، اما هزینه اولیه بسیار زیاد است. می توانید انتظار داشته باشید که چندین هزار دلار خرج کنید، که ممکن است کمی شما را شوکه کند. این فقط یخ است، درست است؟ اما برای به دست آوردن مقدار مورد نیاز روزانه، ارزش سرمایه گذاری را دارد.

اجزا یخساز صنعتی:

ماشین‌های یخساز صنعتی از زمانی که جان گوری برای اولین بار آن ها را در سال 1845 ایجاد کرد، پیشرفت کردند. مانند سری Manitowoc NXT، بسیاری از مدل‌های جدیدتر دارای فناوری دیجیتال هستند تا به مشتریان کمک کنند دستگاه خود را در بهترین شرایط نگه دارند. اگرچه این پیشرفت‌ها مفید هستند، اما در نحوه عملکرد یخ‌سازها نقشی اساسی ندارند. با وجود پیشرفت هایی که در عملکرد دستگاه یخساز صنعتی انجام شده است، فرآیند یخ سازی از زمانی که برای اولین بار طراحی شد، نسبتاً بدون تغییر باقی مانده است.سیستم های تبرید مدرن از چهار جزء اصلی کمپرسور، کندانسور، شیر انبساط و اواپراتور تشکیل شده است. مبرد در هر یک از این اجزای دستگاه یخ به گردش در می آید و در طول فرآیند دما را تغییر می دهد.اگر هر یک از این اجزا خراب شود، دستگاه شما مطابق با مشخصات کار نمی کند. در بسیاری از موارد، یخسازهای صنعتی یخ کافی برای پاسخگویی به خواسته های مشتری تولید نمی کنند. در برخی موارد، دستگاه یخساز صنعتی حتی با هم دیگر یخ را متوقف می کند. به همین دلیل، مراقبت از این قطعات از طریق نگهداری و تمیز کردن روتین در اولویت قرار دارد.در تجهیزگستر، دستگاه‌های یخساز صنعتی حداقل دو بازدید پیشگیرانه از نگهداری و تمیز کردن را در سال دریافت می‌کنند تا اطمینان حاصل شود که این اجزای حیاتی در بهترین حالت کار خود باقی می‌مانند.مبرد برای عملکرد دستگاه یخساز صنعتی حیاتی است. سیستم های تبرید مدرن از نوعی مبرد استفاده می کنند تا آب را به اندازه ای سرد کنند که منجمد شود.در طول سفر مبرد، گرم و سرد می شود. در طول چرخه های گرمایش و سرمایش، مبرد حالت فیزیکی را تغییر می دهد، از مایع به بخار و دوباره به مایع برمی گردد.تا زمانی که مبرد به اواپراتور برسد، باید به شکل مایع کم فشار و دمای پایین باشد. در این مرحله گرمای آب به سمت مبرد سرد می رود و دمای آب را تا نقطه انجماد کاهش می دهد.

کمپرسور یخساز صنعتی:

کمپرسور جایی است که یک دستگاه یخ برای گرم کردن و تحت فشار قرار دادن مبرد کار می کند. این یک گام مهم در آماده سازی مبرد برای انبساط سریع در آینده است.هنگامی که در این حالت قرار می گیرد، بخار قبل از عبور از شیر انبساط باید به مایعی با فشار بالا تبدیل شود.

کندانسور یخساز صنعتی:

کندانسور دستگاه یخساز صنعتی، مبرد را خنک می کند تا حالت آن را از بخار به مایع تغییر دهد.کندانسور ماشین یخساز صنعتی مجموعه ای از لوله های فلزی درون دستگاه یخ ساز است. همانطور که مبرد از میان سیم پیچ های فلزی عبور می کند، گرما از مبرد خارج می شود و به طور موثر آن را خنک می کند.دستگاه یخساز صنعتی فرآیند خنک سازی را با فشار دادن هوا (دستگاه های یخ خنک کننده با هوا) یا آب جاری (دستگاه های یخ خنک کننده با آب) بر روی کویل های داغ تکمیل می کند. گرما به هوا یا آب منتقل می شود و در آنجا از دستگاه خارج می شود. در نهایت، دمای مبرد به اندازه‌ای کاهش می‌یابد که از بخار پرفشار به مایع پرفشار تبدیل شود.

شیر انبساط:

شیر انبساط ترموستاتیک فشار مبرد را از طریق انبساط سریع آزاد می کند.

دستگاه های یخساز صنعتی برای تولید دسته ای از یخ از طریق فرآیندی به نام خنک کننده آدیاباتیک کار می کنند. هنگامی که یک ماده با فشار بالا منبسط می شود، تغییر فشار باعث خنک شدن سریع ماده می شود. به همین دلیل است که هوای تحت فشاری که برای تمیز کردن صفحه کلید خود استفاده می کنید، وقتی ماشه را فشار می دهید سرد می شود. با خروج هوا، فشار داخل قوطی را آزاد می کند و باعث خنک شدن مایع داخل قوطی می شود.در فرآیند ساخت یخ، انبساط سریع مبرد را از یک مایع با دمای بالا و فشار بالا به مایع با فشار پایین و دمای پایین تبدیل می کند.

اواپراتور یخساز صنعتی:

اواپراتور جایی است که آب یخ می زند و یک مکعب یخ تولید می کند. هنگامی که مایع کم فشار راهی اواپراتور شد، گرمای آب از صفحه اواپراتور و به داخل مبرد منتقل می شود.هنگامی که آب روی اواپراتور جریان می یابد، شروع به خنک شدن می کند تا به نقطه یخ زدن برسد. با گذشت زمان، آب یخ می زند و به شکل یک مکعب یخ در می آید.هنگامی که مکعب کامل منجمد شد، دستگاه یخساز صنعتی چرخه برداشت را شروع می‌کند تا یخ را برای استفاده جمع‌آوری کند. دستگاه یخ ساز از گاز داغ یا آب با دمای اتاق برای گرم کردن اواپراتور استفاده می کند که باعث ذوب شدن یخ و رها شدن آن در سطل یخ تجاری می شود.

یخساز صنعتی فقط به خوبی اجزای آن کار می کند:

اکنون که می‌دانید یخساز صنعتی چگونه کار می‌کند، می‌توانید ببینید که فرآیند تبرید واقعاً چقدر درگیر است. این روند تا زمانی ادامه می یابد که سطل یخ شما پر شود، بنابراین شما مقدار زیادی یخ برای مشتریان و کارمندان خود دارید. اگر هر یک از این اجزای حیاتی دستگاه یخساز صنعتی خراب شود، دستگاه یخساز صنعتی شما برای ساختن یخ دچار مشکل می شود. به همین دلیل است که روش های نگهداری دستگاه یخ برای تولید یک منبع یخ قابل اعتماد بسیار ضروری است.

نگهداری یخساز صنعتی:

چک لیست تمیز کردن ماشین یخساز صنعتی: بازرسی، تمیز کردن، تعمیر

برای جلوگیری از خرابی، باکتری‌های موجود در دستگاه‌های یخ، و عواقب پرهزینه برای شما و مشتریانتان، ما یک چک لیست تجاری تمیز کردن یخساز صنعتی تهیه کرده‌ایم که همه چیزهایی را که باید بدانید را پوشش می‌دهد.

بازرسی یخساز صنعتی:

در حالی که یک تکنسین با تجربه این بازرسی را به عنوان بخشی از چک لیست ماشین یخساز صنعتی خود انجام می دهد، این مراحل باید بخشی از بازرسی منظم دستگاه شما نیز باشد. برای تأیید فشار و دما به راهنمای سازنده خود مراجعه کنید.

بررسی کنید که فشار در سیستم آب صحیح است.

دمای داخلی دستگاه را بررسی کنید.

کنترل ها را تست کنید و وضعیت آن ها و همچنین وضعیت سیم کشی را بررسی کنید.

بست ها را از نظر خوردگی بررسی کنید.

سنسورهای آب، قطعات توزیع کننده، شیلنگ ها، یاتاقان ها، مخزن یا مخزن، شیر و صفحه نمایش را بررسی کنید.

تمیز کردن ماشین یخسازصنعتی:س

وقتی صحبت از این می شود که ماشین های یخساز صنعتی چند بار باید تمیز شوند، اکثر سازندگان حداقل 4 بار در سال را توصیه می کنند. یک ارائه دهنده خدمات تبرید واجد شرایط باید این بخش از چک لیست تمیز کردن ماشین یخساز صنعتی شما را تکمیل کند. این تضمین می کند که محلول های تمیز کننده مناسب برای نوع ماشین شما استفاده می شود و موارد زیر مورد توجه قرار می گیرد:

دستگاه را خاموش کنید و منبع آب و منبع تغذیه را قطع کنید.

یخ و آب تخلیه شده را دور بریزید و دستگاه را جدا کنید.

با استفاده از محلول های تمیز کننده مناسب برای اجزای دستگاه، هرگونه رسوب آهک، کلسیم یا مواد معدنی را از صفحات اواپراتور پاک کنید.

محلول تمیز کننده را در سیستم آب به گردش درآورید و مراقب باشید که ابتدا آن را شستشو دهید.

هر قسمت قابل جابجایی را می توان با محلول و برس تمیز کرد در حالی که می توان از یک پارچه نرم برای قطعات لاستیکی استفاده کرد.

سطل انبار را با محلول تمیز کننده پاک کنید و زهکش را با فشار تمیز کنید.

با استفاده از یک پاک کننده و برس غیر خورنده، تمام زباله ها را از سیم پیچ کندانسور پاک کنید.

هر قسمتی که با آب یا یخ در تماس است باید با محلول های تجاری ضدعفونی شود. این قطعات باید قبل از مونتاژ مجدد با دست تمیز در هوا خشک شوند.

فیلترهای آب باید هر 6 ماه یکبار تعویض شوند. در صورت لزوم فیلتر را تعویض کنید.

قسمت بیرونی را پاک کنید.

منبع آب و برق را دوباره وصل کنید.

سنسور سطح یخ را تنظیم کنید

در صورت باقی ماندن محلول تمیزکننده، اولین دسته یخ را دور بریزید. دو چرخه اول را رعایت کنید و به زمان انجماد و برداشت توجه کنید.

تعمیر و نگهداری یخساز صنعتی:

نگهداری منظم و پایبندی به چک لیست تمیز کردن ماشین یخ تجاری شما برای محافظت در برابر عواقب پرهزینه و ناراحت کننده یخ آلوده بی ارزش است. این مراحل را برای نگهداری مناسب طبق قانون فدرال دنبال کنید:

بسته به استفاده، حداقل 4 بار در سال دستگاه یخساز صنعتی خود را به صورت حرفه ای تمیز کنید.

فیلتر آب را حداقل هر 6 ماه یکبار تعویض کنید.

از ثبت نام در طرح توافق نامه خدمات استفاده کنید تا مطمئن شوید که هیچ مرحله ای از چک لیست تمیز کردن ماشین یخساز صنعتی شما فراموش نمی شود.

قیمت یخساز صنعتی:

از مهم ترین نکات برای خرید یخساز صنعتی، قیمت یخساز صنعتی می باشد. قیمت یخساز صنعتی براساس عوامل مختلف تعیین می شود که در ادامه به عواملی که قیمت یخساز صنعتی تحت تاثیر ان ها می باشد اشاره شده است.

نوع یخساز صنعتی،از اولین و مهم ترین عامل در قیمت یخساز صنعتی است.

نوع کمپرسور و اپراتور نیز در تعیین قیمت یخساز صنعتی بی اهمیت نمی باشد.

ابعاد و ظرفیت نیز از عوامل مهم در تعیین قیمت یخساز صنعتی است.

جنس بدنه ان و مقاومت ان در برابر زنگ زدگی و خوردگی و...نیز در قیمت یخساز صنعتی مهم است.

نوع قدرت یخساز صنعتی نیز می تواند از عوامل تاثیر گذار بر قیمت یخساز صنعتی باشد.

اتصالات و تجهیزات مورد نیاز به طور مثال استفاده از یک سختی گیر آب برای حذف سختی اب و..نیز می تواند در قیمت یخساز صنعتی تاثیر بگذارد.

همچنین استاندار بودن و کیفیت ان نیز از عوامل دیگری است که در قیمت یخساز صنعتی تاثیر گذار است.همچنین نوسانات بازار در تعیین قیمت یخساز صنعتی نیز بی اهمیت نمی باشد.

گروه تولیدی و صنعتی تجهیز گستر:

گروه تولیدی و صنعتی تجهیز گستر، تولید کننده و تامین کننده پیشرو یخساز صنعتی و طراحی تجهیزات صنعتی است که راه حل های سفارشی را برای نیاز های مختلف مشتریان ارائه می دهد.یخساز صنعتی شرکت تجهیز گستر خاورمیانه، یک سرمایه گذاری عالی، با دوام و کاربردی است و در برابر شرایط شدید در هر شرایطی سازگار است و برای استفاده های صنعتی، خانگی و نهادی ایده آل است.جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص یخساز صنعتی، فرآیند تولید یخساز صنعتی و همچنین اطلاع از قیمت یخساز صنعتی، به وبسایت یخساز صنعتی تجهیز گستر خاورمیانه مراجعه و یا با کارشناسان و متخصصان تجهیز گستر از طریق شماره تماس های ۰۲۱۴۴۳۷۴۲۸۳ و ۰۹۱۲۸۲۹۹۷۹۳ در ارتباط باشید.

یخساز صنعتی:

هر رستوران، اشپزخانه، اغذیه فروشی یا نانوایی نیاز به دستگاه یخساز صنعتی دارد. به محض اینکه مشتری شما وارد در می شود، یخ را در آب او سرویس می دهید. یخ بعد از سفارش وارد نوشیدنی آن ها می شود. بارمن شما از مقدار زیادی یخ استفاده می کند. یخ در سالاد بار و وسایل بوفه شما می رود. دستگاه های یخ زیر پیشخوان در تمام طول روز استفاده می شوند. یخسازهای صنعتی و سطل‌های یخ برای هر راه‌اندازی ضروری است، و دستگاه‌های یخساز صنعتی با خروجی بالاتر با رشد شما ضروری هستند.هنگام انتخاب بهترین دستگاه یخساز صنعتی برای محل برگزاری خود دچار سردی نشوید. هر چقدر هم که فکر می کنید به یخ نیاز دارید، همیشه به یخ بیشتری نیاز خواهید داشت. و اگر یک رستوران یا کافی شاپ و..دارید، داشتن یک یخساز صنعتی به شما کمک می کند تا مطمئن شوید که یخ شما برای ارائه نوشیدنی ترکیبی عالی شفاف است.اگر در رستوران یا کافه ای نوشیدنی سردی سفارش دهید، به احتمال زیاد حاوی تکه های یخ یا با یخ خرد شده ساخته شده است. یخ یک عنصر مهم در هر آشپزخانه خدمات غذایی است. از لحاظ تاریخی، یخ در تاسیسات مرکزی تولید و به صورت بلوک یا یخ خرد شده به رستوران ها تحویل داده می شد. اما با پیشرفت در فناوری های تبرید، یخسازهای صنعتی رایج شدند و امروزه بسیاری از اپراتورهای خدمات غذایی از یخساز صنعتی خود برای تولید یخ استفاده می کنند.یخسازهای صنعتی تقریباً به همان روشی که تهویه هوا هوای سرد تولید می کنند یخ تولید می کنند. یک مبرد فشرده از طریق یک حلقه بسته پمپ می شود. همانطور که مبرد منبسط می شود و تبدیل به گاز می شود، گرما را از آب جذب می کند و آب یخ می زند و یخ تشکیل می دهد. سپس گاز گرما را به محیط خارج می کند تا آن را به مایع تبدیل کند و چرخه ادامه می یابد.بسته به نوع یخ که تولید می کنند، چند نوع اصلی یخساز صنعتی وجود دارد: 1) یخ قالبی، که تکه های یخ سخت و شفاف است که به آرامی ذوب می شوند، 2) یخ پوردی، که شکل نرم و خرد شده یخ است که در نمایشگاه‌های غذا و سالادبارها، و 3) یخ حبه ای، که به شکل «حبه های » کوچک است و در فواره‌های نوشابه‌های غیرالکلی قابل جویدن است. دستگاه های یخ پولکی و پودری ذاتاً نسبت به دستگاه های یخ قالبی نسبت به آب کارآمدتر هستند زیرا تولید یخ قالبی به چرخه های تصفیه مکرر نیاز دارد.

عوامل موثر در یخساز صنعتی:

یخسازهای صنعتی نیز بر اساس روش خنک‌سازی طبقه‌بندی می‌شوند. یخسازهای آب خنک و هوا خنک وجود دارد. دستگاه های یخ خنک با آب از آب آشامیدنی متصل به دستگاه برای جذب گرما از مبرد استفاده می کنند. دستگاه های یخ خنک کننده با آب معمولاً از خنک کننده یک بار استفاده می کنند، جایی که آب سرد تنها یک بار از مبدل حرارتی یخ ساز عبور می کند و به فاضلاب تخلیه می شود. از طرف دیگر، یخسازهای صنعتی هوا خنک مانند یخچال های خانگی هستند، زیرا گرما به هوای اطراف دفع می شود و برای جذب گرمای دفع شده به آب نیازی نیست.مصرف انرژی و آب یخ سازها بسته به مدل، روش خنک کنندگی و نوع یخ تولید شده متفاوت است. به طور کلی، مصرف انرژی به ازای هر پوند یخ تولید شده با افزایش ظرفیت دستگاه کاهش می یابد. با این حال، تفاوت قابل توجهی در مصرف انرژی و آب بین دستگاه های یخ خنک با هوا و آب خنک وجود دارد. دستگاه های یخ خنک کننده با آب مقادیر قابل توجهی آب مصرف می کنند که به معنای هزینه های بالای آب و برق برای اپراتورهای خدمات غذایی است.اگر به دنبال باز کردن اشپزخانه، رستوران یا کافه خود هستید، می‌دانید که باید تصمیمات زیادی در مورد تجهیزاتی که نیاز دارید بگیرید. انتخاب تجهیزات مناسب می تواند تفاوت بین یک کسب و کار موفق و ناموفق باشد. این بدان معناست که شما تحت فشار زیادی برای انجام همه انتخاب های درست هستید. برخی از آن ها خوشبختانه واضح خواهند بود، اما برخی دیگر ممکن است حتی در نظر نگرفته باشید.

مزایا یخساز صنعتی:

شما همیشه یخ خواهید داشت:

این به این دلیل است که شما همیشه به یخ نیاز خواهید داشت. اکنون زمان خوبی است تا در نظر بگیرید که در یک روز چقدر یخ خواهید داشت. حتی اگر رستوران کوچکی دارید، و حتی اگر منوی شما زیاد نوشیدنی نباشد، باز هم به تن ها یخ نیاز دارید.یخسازهای صنعتی تجهیز گستر می توانند صدها پوند یخ را در یک دوره بیست و چهار ساعته بسازند. آنها برای پاسخگویی به خواسته های مشتریان شما ساخته شده اند و اطمینان حاصل می کنند که هر نوشیدنی از یک لیوان آب معمولی تا یک ابمیوه ای تمام یخ مورد نیاز خود را داشته باشد.

کیفیت یخ:

تازگی، طعم و بافت یخی که استفاده می کنید بر کیفیت نوشیدنی هایی که سرو می کنید تأثیر می گذارد. یخسازهای صنعتی به شما یخی می دهند که شفاف، خالص و همیشه خوش طعم باشد.برای بافتی که مشتریان شما از آن لذت ببرند، می‌توانید یخسازهای صنعتی را انتخاب کنید که یخ را تولید می‌کنند و باید روی آن نوشیده شوند. طعم نوشیدنی های شما را جذب می کند و یک نوشیدنی عالی را ارائه می دهد.

هزینه اولیه بسیار زیاد است:

یخسازهای صنعتی گران هستند. آن ها در درازمدت پول شما را پس انداز می کنند و در نهایت برای شما پول در می آورند، اما هزینه اولیه بسیار زیاد است. می توانید انتظار داشته باشید که چندین هزار دلار خرج کنید، که ممکن است کمی شما را شوکه کند. این فقط یخ است، درست است؟ اما برای به دست آوردن مقدار مورد نیاز روزانه، ارزش سرمایه گذاری را دارد.

اجزا یخساز صنعتی:

ماشین‌های یخساز صنعتی از زمانی که جان گوری برای اولین بار آن ها را در سال 1845 ایجاد کرد، پیشرفت کردند. مانند سری Manitowoc NXT، بسیاری از مدل‌های جدیدتر دارای فناوری دیجیتال هستند تا به مشتریان کمک کنند دستگاه خود را در بهترین شرایط نگه دارند. اگرچه این پیشرفت‌ها مفید هستند، اما در نحوه عملکرد یخ‌سازها نقشی اساسی ندارند. با وجود پیشرفت هایی که در عملکرد دستگاه یخساز صنعتی انجام شده است، فرآیند یخ سازی از زمانی که برای اولین بار طراحی شد، نسبتاً بدون تغییر باقی مانده است.سیستم های تبرید مدرن از چهار جزء اصلی کمپرسور، کندانسور، شیر انبساط و اواپراتور تشکیل شده است. مبرد در هر یک از این اجزای دستگاه یخ به گردش در می آید و در طول فرآیند دما را تغییر می دهد.اگر هر یک از این اجزا خراب شود، دستگاه شما مطابق با مشخصات کار نمی کند. در بسیاری از موارد، یخسازهای صنعتی یخ کافی برای پاسخگویی به خواسته های مشتری تولید نمی کنند. در برخی موارد، دستگاه یخساز صنعتی حتی با هم دیگر یخ را متوقف می کند. به همین دلیل، مراقبت از این قطعات از طریق نگهداری و تمیز کردن روتین در اولویت قرار دارد.در تجهیزگستر، دستگاه‌های یخساز صنعتی حداقل دو بازدید پیشگیرانه از نگهداری و تمیز کردن را در سال دریافت می‌کنند تا اطمینان حاصل شود که این اجزای حیاتی در بهترین حالت کار خود باقی می‌مانند.مبرد برای عملکرد دستگاه یخساز صنعتی حیاتی است. سیستم های تبرید مدرن از نوعی مبرد استفاده می کنند تا آب را به اندازه ای سرد کنند که منجمد شود.در طول سفر مبرد، گرم و سرد می شود. در طول چرخه های گرمایش و سرمایش، مبرد حالت فیزیکی را تغییر می دهد، از مایع به بخار و دوباره به مایع برمی گردد.تا زمانی که مبرد به اواپراتور برسد، باید به شکل مایع کم فشار و دمای پایین باشد. در این مرحله گرمای آب به سمت مبرد سرد می رود و دمای آب را تا نقطه انجماد کاهش می دهد.

کمپرسور یخساز صنعتی:

کمپرسور جایی است که یک دستگاه یخ برای گرم کردن و تحت فشار قرار دادن مبرد کار می کند. این یک گام مهم در آماده سازی مبرد برای انبساط سریع در آینده است.هنگامی که در این حالت قرار می گیرد، بخار قبل از عبور از شیر انبساط باید به مایعی با فشار بالا تبدیل شود.

کندانسور یخساز صنعتی:

کندانسور دستگاه یخساز صنعتی، مبرد را خنک می کند تا حالت آن را از بخار به مایع تغییر دهد.کندانسور ماشین یخساز صنعتی مجموعه ای از لوله های فلزی درون دستگاه یخ ساز است. همانطور که مبرد از میان سیم پیچ های فلزی عبور می کند، گرما از مبرد خارج می شود و به طور موثر آن را خنک می کند.دستگاه یخساز صنعتی فرآیند خنک سازی را با فشار دادن هوا (دستگاه های یخ خنک کننده با هوا) یا آب جاری (دستگاه های یخ خنک کننده با آب) بر روی کویل های داغ تکمیل می کند. گرما به هوا یا آب منتقل می شود و در آنجا از دستگاه خارج می شود. در نهایت، دمای مبرد به اندازه‌ای کاهش می‌یابد که از بخار پرفشار به مایع پرفشار تبدیل شود.

شیر انبساط:

شیر انبساط ترموستاتیک فشار مبرد را از طریق انبساط سریع آزاد می کند.

دستگاه های یخساز صنعتی برای تولید دسته ای از یخ از طریق فرآیندی به نام خنک کننده آدیاباتیک کار می کنند. هنگامی که یک ماده با فشار بالا منبسط می شود، تغییر فشار باعث خنک شدن سریع ماده می شود. به همین دلیل است که هوای تحت فشاری که برای تمیز کردن صفحه کلید خود استفاده می کنید، وقتی ماشه را فشار می دهید سرد می شود. با خروج هوا، فشار داخل قوطی را آزاد می کند و باعث خنک شدن مایع داخل قوطی می شود.در فرآیند ساخت یخ، انبساط سریع مبرد را از یک مایع با دمای بالا و فشار بالا به مایع با فشار پایین و دمای پایین تبدیل می کند.

اواپراتور یخساز صنعتی:

اواپراتور جایی است که آب یخ می زند و یک مکعب یخ تولید می کند. هنگامی که مایع کم فشار راهی اواپراتور شد، گرمای آب از صفحه اواپراتور و به داخل مبرد منتقل می شود.هنگامی که آب روی اواپراتور جریان می یابد، شروع به خنک شدن می کند تا به نقطه یخ زدن برسد. با گذشت زمان، آب یخ می زند و به شکل یک مکعب یخ در می آید.هنگامی که مکعب کامل منجمد شد، دستگاه یخساز صنعتی چرخه برداشت را شروع می‌کند تا یخ را برای استفاده جمع‌آوری کند. دستگاه یخ ساز از گاز داغ یا آب با دمای اتاق برای گرم کردن اواپراتور استفاده می کند که باعث ذوب شدن یخ و رها شدن آن در سطل یخ تجاری می شود.

یخساز صنعتی فقط به خوبی اجزای آن کار می کند:

اکنون که می‌دانید یخساز صنعتی چگونه کار می‌کند، می‌توانید ببینید که فرآیند تبرید واقعاً چقدر درگیر است. این روند تا زمانی ادامه می یابد که سطل یخ شما پر شود، بنابراین شما مقدار زیادی یخ برای مشتریان و کارمندان خود دارید. اگر هر یک از این اجزای حیاتی دستگاه یخساز صنعتی خراب شود، دستگاه یخساز صنعتی شما برای ساختن یخ دچار مشکل می شود. به همین دلیل است که روش های نگهداری دستگاه یخ برای تولید یک منبع یخ قابل اعتماد بسیار ضروری است.

نگهداری یخساز صنعتی:

چک لیست تمیز کردن ماشین یخساز صنعتی: بازرسی، تمیز کردن، تعمیر

برای جلوگیری از خرابی، باکتری‌های موجود در دستگاه‌های یخ، و عواقب پرهزینه برای شما و مشتریانتان، ما یک چک لیست تجاری تمیز کردن یخساز صنعتی تهیه کرده‌ایم که همه چیزهایی را که باید بدانید را پوشش می‌دهد.

بازرسی یخساز صنعتی:

در حالی که یک تکنسین با تجربه این بازرسی را به عنوان بخشی از چک لیست ماشین یخساز صنعتی خود انجام می دهد، این مراحل باید بخشی از بازرسی منظم دستگاه شما نیز باشد. برای تأیید فشار و دما به راهنمای سازنده خود مراجعه کنید.

بررسی کنید که فشار در سیستم آب صحیح است.

دمای داخلی دستگاه را بررسی کنید.

کنترل ها را تست کنید و وضعیت آن ها و همچنین وضعیت سیم کشی را بررسی کنید.

بست ها را از نظر خوردگی بررسی کنید.

سنسورهای آب، قطعات توزیع کننده، شیلنگ ها، یاتاقان ها، مخزن یا مخزن، شیر و صفحه نمایش را بررسی کنید.

تمیز کردن ماشین یخسازصنعتی:س

وقتی صحبت از این می شود که ماشین های یخساز صنعتی چند بار باید تمیز شوند، اکثر سازندگان حداقل 4 بار در سال را توصیه می کنند. یک ارائه دهنده خدمات تبرید واجد شرایط باید این بخش از چک لیست تمیز کردن ماشین یخساز صنعتی شما را تکمیل کند. این تضمین می کند که محلول های تمیز کننده مناسب برای نوع ماشین شما استفاده می شود و موارد زیر مورد توجه قرار می گیرد:

دستگاه را خاموش کنید و منبع آب و منبع تغذیه را قطع کنید.

یخ و آب تخلیه شده را دور بریزید و دستگاه را جدا کنید.

با استفاده از محلول های تمیز کننده مناسب برای اجزای دستگاه، هرگونه رسوب آهک، کلسیم یا مواد معدنی را از صفحات اواپراتور پاک کنید.

محلول تمیز کننده را در سیستم آب به گردش درآورید و مراقب باشید که ابتدا آن را شستشو دهید.

هر قسمت قابل جابجایی را می توان با محلول و برس تمیز کرد در حالی که می توان از یک پارچه نرم برای قطعات لاستیکی استفاده کرد.

سطل انبار را با محلول تمیز کننده پاک کنید و زهکش را با فشار تمیز کنید.

با استفاده از یک پاک کننده و برس غیر خورنده، تمام زباله ها را از سیم پیچ کندانسور پاک کنید.

هر قسمتی که با آب یا یخ در تماس است باید با محلول های تجاری ضدعفونی شود. این قطعات باید قبل از مونتاژ مجدد با دست تمیز در هوا خشک شوند.

فیلترهای آب باید هر 6 ماه یکبار تعویض شوند. در صورت لزوم فیلتر را تعویض کنید.

قسمت بیرونی را پاک کنید.

منبع آب و برق را دوباره وصل کنید.

سنسور سطح یخ را تنظیم کنید

در صورت باقی ماندن محلول تمیزکننده، اولین دسته یخ را دور بریزید. دو چرخه اول را رعایت کنید و به زمان انجماد و برداشت توجه کنید.

تعمیر و نگهداری یخساز صنعتی:

نگهداری منظم و پایبندی به چک لیست تمیز کردن ماشین یخ تجاری شما برای محافظت در برابر عواقب پرهزینه و ناراحت کننده یخ آلوده بی ارزش است. این مراحل را برای نگهداری مناسب طبق قانون فدرال دنبال کنید:

بسته به استفاده، حداقل 4 بار در سال دستگاه یخساز صنعتی خود را به صورت حرفه ای تمیز کنید.

فیلتر آب را حداقل هر 6 ماه یکبار تعویض کنید.

از ثبت نام در طرح توافق نامه خدمات استفاده کنید تا مطمئن شوید که هیچ مرحله ای از چک لیست تمیز کردن ماشین یخساز صنعتی شما فراموش نمی شود.

قیمت یخساز صنعتی:

از مهم ترین نکات برای خرید یخساز صنعتی، قیمت یخساز صنعتی می باشد. قیمت یخساز صنعتی براساس عوامل مختلف تعیین می شود که در ادامه به عواملی که قیمت یخساز صنعتی تحت تاثیر ان ها می باشد اشاره شده است.

نوع یخساز صنعتی،از اولین و مهم ترین عامل در قیمت یخساز صنعتی است.

نوع کمپرسور و اپراتور نیز در تعیین قیمت یخساز صنعتی بی اهمیت نمی باشد.

ابعاد و ظرفیت نیز از عوامل مهم در تعیین قیمت یخساز صنعتی است.

جنس بدنه ان و مقاومت ان در برابر زنگ زدگی و خوردگی و...نیز در قیمت یخساز صنعتی مهم است.

نوع قدرت یخساز صنعتی نیز می تواند از عوامل تاثیر گذار بر قیمت یخساز صنعتی باشد.

اتصالات و تجهیزات مورد نیاز به طور مثال استفاده از یک سختی گیر آب برای حذف سختی اب و..نیز می تواند در قیمت یخساز صنعتی تاثیر بگذارد.

همچنین استاندار بودن و کیفیت ان نیز از عوامل دیگری است که در قیمت یخساز صنعتی تاثیر گذار است.همچنین نوسانات بازار در تعیین قیمت یخساز صنعتی نیز بی اهمیت نمی باشد.

گروه تولیدی و صنعتی تجهیز گستر:

گروه تولیدی و صنعتی تجهیز گستر، تولید کننده و تامین کننده پیشرو یخساز صنعتی و طراحی تجهیزات صنعتی است که راه حل های سفارشی را برای نیاز های مختلف مشتریان ارائه می دهد.یخساز صنعتی شرکت تجهیز گستر خاورمیانه، یک سرمایه گذاری عالی، با دوام و کاربردی است و در برابر شرایط شدید در هر شرایطی سازگار است و برای استفاده های صنعتی، خانگی و نهادی ایده آل است.جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص یخساز صنعتی، فرآیند تولید یخساز صنعتی و همچنین اطلاع از قیمت یخساز صنعتی، به وبسایت یخساز صنعتی تجهیز گستر خاورمیانه مراجعه و یا با کارشناسان و متخصصان تجهیز گستر از طریق شماره تماس های ۰۲۱۴۴۳۷۴۲۸۳ و ۰۹۱۲۸۲۹۹۷۹۳ در ارتباط باشید.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

درباره ما
موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 3
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 1
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 5
  • بازدید ماه : 5
  • بازدید سال : 69
  • بازدید کلی : 302
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی